Děkujeme, že jste navštívili náš e-shop

Puškohled Leupold, VX-Freedom, 3-9x50mm, osvět. FireDot Twilight Hunter, 30mm tubus, černý, "17722"

Kód: 5000000884
Neohodnoceno
Značka: LEUPOLD
19 470 Kč
Rezervace

VX®-Freedom® 3-9x50mm poskytuje legendární Leupold® výkon a spolehlivost pro lovce a střelce v jednom z nejoblíbenějších dostupných rozsahů zvětšení, s přidanou výhodou většího objektivu pro lepší přenos světla. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

VX®-Freedom® 3-9x50mm poskytuje legendární Leupold® výkon a spolehlivost pro lovce a střelce v jednom z nejoblíbenějších dostupných rozsahů zvětšení, s přidanou výhodou většího objektivu pro lepší přenos světla. Tento odolný a lehký puškohled zvládne práci na jakékoli pušce, kterou máte ve svém trezoru.

Dodává se s naším patentovaným osvětlením Firedot®, které vám poskytne jasný a intuitivní zaměřovací bod, který se neztratí ani za špatných světelných podmínek. Je také postaven na pokročilém optickém systému Leupold, který poskytuje vyzkoušenou a skutečnou propustnost světla, nejlepší redukci oslnění ve své třídě v drsném světle a rozlišení a čistotu, kterou požadují rekreační sportovci a sportovkyně.

 

VX-Freedom je 100% vodotěsný a odolný proti zamlžení. A stejně jako všechny puškohledy Leupold® je navržen, vyroben a smontován v USA a je na něj zaručena doživotní záruka.

 

Parametry:

Délka: 30.8 cm

Hmotnost: 483.3 g

Průměr tubusu: 30 mm

Zvětšení: 4 / 12x

Kříž: FIREDOT® TWILIGHT HUNTER ILLUM.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: